Thursday, April 7, 2016

TAHNIAH KEPADA HAFIZAH CILIK SMART I Q QURANIC CENTRE

Adik Aisyah Sofiah tiga dari kanan di barisan hadapan
بسم الله الرحمن الرحيم
7 April 2016 - Baru-baru ini telah berlansung Karnival Dakwah Sekolah-Sekolah tahun 2016 peringkat daerah Kubang Pasu anjuran Kementerian Pendidikan Malaysia. Karnival ini telah melibatkan penyertaan sekolah-sekolah di seluruh pelusuk Kubang Pasu.

Adik Nurul Iman bersama piala yang dimenangi
Alhamdulillah dan syukur dipanjatkan kepada Allah kerana telah mengurniakan kejayaan kepada 2 orang pelajar SMART IQ Quranic Centre yang telah merangkumi Johan dalam Kategori Hafazan Perempuan.

Pelajar pertama iaitu Nurul Iman Binti Abdul Halim, 10 tahun telah berjaya merangkul Johan bagi Kategori Hafazan Perempuan peringkat PKG Hosba. Manakala pelajajar kedua ialah Aisyah Sofiah Binti Ayub, 10 tahun juga telah mendapat Johan dalam kategori yang sama di peringkat PKG Tunjang.

Kami mengucapkan Syabas dan Tahniah kepada Nurul Iman & Aisyah Sofiah di atas kejayaan mereka yang telah mengharumkan nama ibu ayah, guru-guru, sekolah dan juga pihak SMART IQ Quranic Centre sendiri.

Jika adik Nurul Iman & Aisyah Sofiah telah membuktikan bahawa mereka boleh menghafaz Al-Quran hanya di HUJUNG MINGGU sahaja dan berjaya merangkul JOHAN dalam pertandingan hafazan Al-Quran, tidak mustahil untuk anak-anak yang lain untuk mengikuti jejak langkah mereka. Ingat! Hafal di hujung minggu sahaja bersama-sama kami, In shaa Allah MUDAH, SERONOK & BERKESAN.No comments:

Post a Comment